|
Recept na Koložvárské zelí od Moniky
Recept na Koložvárské zelí od Moniky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Koložvárské zelí od Moniky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
flašku zelí (nebo domácí), mleté maso, cibule, rýže, smetana (na šlehání nebo na vaření nebo zakysaná-co kdo rád), já dala na šlehání...ostřejší klobásu (třeba paprikovou).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koložvárské zelí od Moniky
Recept na Koložvárské zelí od Moniky: Uvařit zvlášť rýži (může se uvařit jen se solí nebo i třeba se zel.bujonem), zelí si procedit....na pánvi orestovat na cibuli ml.maso, přidat klobásu...okořenit dle chuti (sůl, pepř, koření na ml. maso... ml. sl. papriku....) podlít trošičkou vody a lehce podusit... do zapékací mísy dát vrstvu zelí, na to vrstvu rýže, na to všechno maso, na to zase vrstvu rýže a nakonec vrstvu zelí... zalít to smetanou a lehce přimáčknout... dát zapéct na 20-30min. zakryté a pak ještě 15-20min. odkryté, aby se odpařila trochu ta smetana a udělal se zlatavý povrch..... čas podle toho, jak ti peče trouba.... docela dost syté...
Poznámka k receptu na Koložvárské zelí od Moniky: Lepší po dopečení nechat chvíli odležet, když se podává ihned po dopečení, tak by se hodně rozpadalo... Dosti specifická kombinace, ale nebylo to špatné ;o) Recept mám od kamarádky ze Slovenska.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koložvárské zelí od Moniky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: s.maiki
- Datum vložení: 21.08.2011
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: flašku zelí (nebo domácí), mleté maso, cibule, rýže, smetana (na šlehání nebo na vaření nebo zakysaná-co kdo rád), já dala na šlehání...ostřejší klobásu (třeba paprikovou)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koložvárské zelí od moniky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koložvárské zelí od Moniky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koložvárské zelí od Moniky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|