|
Recept na Koložvárské zelí III.
Recept na Koložvárské zelí III. je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Koložvárské zelí III. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Koložvárské zelí: 1/2kg rýže 1kg mletého masa 3 nožičky klobásy (pálivé) 1,5 sáčku kysaného zelí 200g kysané smetany 100g plísňového sýra kmín, pepř,sůl,ďábelské koření nebo harisu, cibuli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koložvárské zelí III.
Recept na Koložvárské zelí III.: Postup: rýži uvařit mleté maso na cibuli udusit, okořenit podle chuti (ostré je lepší) kysané zelí slejeme a smícháme s cibulí klobásu nakrájíme na kolečka kysanou smetanu rozředíme s trochou vody a zamícháme plísňový sýr nahrubo nastrouhat Do vyššího pekáče rovnáme půlku zelí, klobásy, rýže, mleté maso a toto se opakuje a povrh se zalije kysanou smetanou, dáme do vyhřáté trouby na 180-200 stupnů a pečeme asi 1 hodinu přiklopené. Po hodince se pekáč odkryje, posype se plísňovým sýrem a nechá se chvilku zapéct.
Poznámka k receptu na Koložvárské zelí III.: Recept je výborný, dlouho jsme ho hledali na internetu. Našli a ihned připravili podle receptu. Máte jedničku s hvězdičkou.....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koložvárské zelí III., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lubali
- Datum vložení: 18.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Koložvárské zelí: 1/2kg rýže 1kg mletého masa 3 nožičky klobásy (pálivé) 1,5 sáčku kysaného zelí 200g kysané smetany 100g plísňového sýra kmín, pepř,sůl,ďábelské koření nebo harisu, cibuli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koložvárské zelí iii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koložvárské zelí III. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koložvárské zelí III.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|