|
Recept na Kološvárské zelí III.
Recept na Kološvárské zelí III. je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kološvárské zelí III. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva vepřového masa, 2 paprikové klobásy, 1 sáček kysaného zelí, 2 sáčky předvařené rýže, 2 cibule, ½ kelímku sladké smetany a ½ kelímku kysané smetany, lžíce červené sladké papriky, sůl, pepř , 6 stroužků česneku,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kološvárské zelí III.
Recept na Kološvárské zelí III.: ½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny. Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením, vysypeme do misky a necháme trochu zchladnout. Na cibuli a 6 stroužcích česneku opečeme na kostičky nakrájenou paprikovou klobásu, konzervu s vepřovým masem vyklopíme, nakrájíme na kostičky a přidáme prohřát ke klobásovému základu. Vše silně ochutíme červenou paprikou a česnekem. Vezmeme pekáček, nasypeme do něj rýži, zelí a masovou směs a vše společně promícháme. V hrnečku si rozmícháme kysanou a sladkou smetanu, zalijeme tím směs v pekáčku a dáme asi na ½ hodiny zapéct. Zvláštní kombinace zelí, rýže a masa naše chuťové buňky mile překvapí.
Poznámka k receptu na Kološvárské zelí III.: Fotku na talíři nemám, mým klukům to tak chutnalo, že to zblajzli dřív, než jsme přišla s foťákem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kološvárské zelí III., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 04.08.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 konzerva vepřového masa, 2 paprikové klobásy, 1 sáček kysaného zelí, 2 sáčky předvařené rýže, 2 cibule, ½ kelímku sladké smetany a ½ kelímku kysané smetany, lžíce červené sladké papriky, sůl, pepř , 6 stroužků česneku,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kološvárské zelí iii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kološvárské zelí III. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kološvárské zelí III.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|