|
Recept na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem
Recept na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 2 vejce 12 dkg mletého cukru 18 dkg polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 3 pol. lžíce oleje 3 pol. lžíce teplé vody Náplň: 1 tvaroh 1 zakysaná smetana 3 pol. lžíce ml. cukru rum dětské piškoty Jablečný rosol: 4 jablka šťáva z jednoho pomeranče a citronu 3 pol. lžíce cukru skořice 1 dcl vody 1 pudink /kokosový,.../.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem
Recept na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem: Vejce vyšleháme s cukrem a olejem do pěny, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a vodu. Těsto nalijeme do dortové formy /26 cm/, kterou jsme vymazali a vysypali moukou, upečeme dorůžova při teplotě 175 st. Dáme vychladnout. Tvaroh vyšleháme se zakysanou smetanou, cukrem a rumem, natřeme na korpus. Naskládáme piškoty, které zalijeme jablečným rosolem. Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, podlijeme vodou, přidáme cukr, skořici, šťávu z citronu a pomeranče a vaříme doměkka. Zalijeme vodou smíchanou s pudinkovým práškem a necháme projít varem. Celou formu necháme v chladnu uležet a pak můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem: Vypadá nádherně...uplně styl mé chuti ... Dnes upeču. Akorát dám asi do korpusu kakao a sušené brusinky. Díky za typ
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 30.03.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Těsto: 2 vejce 12 dkg mletého cukru 18 dkg polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 3 pol. lžíce oleje 3 pol. lžíce teplé vody Náplň: 1 tvaroh 1 zakysaná smetana 3 pol. lžíce ml. cukru rum dětské piškoty Jablečný rosol: 4 jablka šťáva z jednoho pomeranče a citronu 3 pol. lžíce cukru skořice 1 dcl vody 1 pudink /kokosový,.../
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|