|
Recept na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Recept na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g mletého masa (já měla bůček a vepř. kýtu) čerstvých bylinek ((bazalka, petrželka) 1 vejce česnek, římský kmín, sůl, pepř 2 velké kapie 1 šlehačka rajská omáčka v prášku kladenská pečeně.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Recept na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce: Maso umeleme, smícháme s nasekanými bylinkami, vejcem kořením. Dáme na chvíli do lednice odležet. Kapie podélně rozpůlíme, odstraníme semeníky a naplníme masovou směsí. Překryjeme plátkem kladenské pečeně. Pekáč lehce vymažeme olivovým olejem a naskládáme do něj naplněné papriky. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C. Mezitím rozmícháme sáček rajské omáčky ve šlehačce a po půl hodině přilejeme k paprikám a pečeme cca dalších 20 min. Podáváme s bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce: Možno z masa udělat jen bochánky, obalit plátkama kladeské pečeně a pak je postup stejný. Já měla v lednici kapie, které už dlouho prosily o zpracování:)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: oriental.dancer
- Datum vložení: 15.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 600 g mletého masa (já měla bůček a vepř. kýtu) čerstvých bylinek ((bazalka, petrželka) 1 vejce česnek, římský kmín, sůl, pepř 2 velké kapie 1 šlehačka rajská omáčka v prášku kladenská pečeně
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|