|
Recept na Kedlubny na smetaně
Recept na Kedlubny na smetaně je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Kedlubny na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
jedna střední kedlubna zakysaná smetana(cca 150g) špetka pepře sůl pórek,kudrnka,pažitka,prostě něco na ozdobu příloha 4 ks středních brambor.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kedlubny na smetaně
Recept na Kedlubny na smetaně: převzato od Jany z ekucharka.net Kedlubnu zbavíme slupky a půlku nakrájíme na hranolky 1x1cm.,druhou polovinu nastrouháme na hrubém struhadle.Do hrnce dáme tak asi 1 cm vody a jak nastrouhanou tak i nakrájenou polovinu vložíme do hrnce.Osolíme,opepříme a dusíme do poživatelné tuhosti.Po dušení necháme trochu vychladnout,slejeme přebytečnou vodu pokud nějaká zůstane a vmícháme zakysanou smetanu. Přílohové brambory dáme vařit při začátku přípravy kedlubny, abych nebyl za kecku a skutečně příprava celého jídla trvala jak jsem uvedl.
Poznámka k receptu na Kedlubny na smetaně: Je možné,že pokud by někomu scházelo maso jako mě, může si osmahnout kotletu na přírodu jako já.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kedlubny na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jarin (jarin)
- Datum vložení: 15.01.2010
- Počet porcí: dle konzumentů,pro nás dva stačí tato porce.
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: jedna střední kedlubna zakysaná smetana(cca 150g) špetka pepře sůl pórek,kudrnka,pažitka,prostě něco na ozdobu příloha 4 ks středních brambor
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kedlubny na smetaně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kedlubny na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kedlubny na smetaně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|