|
Recept na Kedlubnové karbenátky
Recept na Kedlubnové karbenátky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Kedlubnové karbenátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší kedlubna, 350-380g mletého hovězího masa, ale lze použít i vepřové maso, 3 stroužky česneku, majoránka, lžička mleté sladké papriky, 1 tvrdší houska, pepř, sůl, vejce, 100g prorostlé uzené slaniny, strouhanka na obalení, olej na smažení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kedlubnové karbenátky
Recept na Kedlubnové karbenátky: Kedlubnu očistíme a nahrubo nastrouháme. Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nastrouhanou kedlubnu a chvíli restujeme. Pak odstavíme a necháme vychladnout. Do mísy dáme mleté maso, přidáme kedlubnovou směs, vajíčko, majoránku, pepř, sůl, papriku, rozetřený česnek a vymačkanou namočenou housku. Ze směsi tvoříme karbenátky, obalíme je ve strouhance a smažíme dorůžova. Podáváme s pečenými bramborami, popřípadě s bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Kedlubnové karbenátky: Zdroj-Yanul-nedávno přidané recepty na diskuzi. Recept jsem si upravila, ale podle "spolustravníka" je to vynikající!! Díky, Yanul!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kedlubnové karbenátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 09.09.2012
- Počet porcí: 4-8 kusů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1 větší kedlubna, 350-380g mletého hovězího masa, ale lze použít i vepřové maso, 3 stroužky česneku, majoránka, lžička mleté sladké papriky, 1 tvrdší houska, pepř, sůl, vejce, 100g prorostlé uzené slaniny, strouhanka na obalení, olej na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kedlubnové karbenátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kedlubnové karbenátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kedlubnové karbenátky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|