Recept na Kechlap
Recept na Kechlap je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Kechlap budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g mletého hovězího masa Nové brambory Sůl Pepř Olej Pažitka Worcester Sójovka Solamyl Chili paprika -mletá.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kechlap
Recept na Kechlap: Maso osolíme, opepříme, přidáme trošku worcesteru, trošku sójovky a necháme hodinku odležet. Nové brambory nakrájíme na větší plátky, posolíme a posypeme nakrájenou pažitkou. Vložíme na plech s pečícím papírem potřeným olejem a pečeme hodinu při 180°C. Z masa vytvoříme dvě cca 150gr placky které obalíme v solamylu. Opečeme je zprudka na pánvičce s troškou oleje. Potom je necháme dodělat společně s brambory.
Poznámka k receptu na Kechlap: PS: Kebab umí udělat každý, ale Kechlap ? :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kechlap, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 18.07.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 300g mletého hovězího masa Nové brambory Sůl Pepř Olej Pažitka Worcester Sójovka Solamyl Chili paprika -mletá
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kechlap,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kechlap - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kechlap
|
|