Recept na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem
Recept na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Kari špagety s houbovosýrovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
balíček špaget 2 lžíce kari olej sůl 1 pórek 10dkg nakrájených hub 10dkg tvrdého sýra 15dkg měkkého sýra 100ml smetany 2dcl mléka 4 snítky oregana sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem
Recept na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem: V horké osolené vodě se lžící oleje rozpustíme kari, vložíme špagety a uvaříme doměkka. Pórek nakrájíme na asi 3mm silná kolečka. Na troše oleje zpěníme polovinu celkového množství pórku, přidáme houby, sůl, malinko podlejeme a podusíme doměkka. Přidáme nastrouhaný sýr, měkký sýr a smetanu a za postupného dolévání mléka provaříme, dokud se sýr úplně nerozpustí. Dochutíme solí a do horké směsi vmícháme druhou polovinu syrového pórku s nasekaným oreganem. Podáváme buď v oddělené podobě nebo špagety promícháme s přelivem.
Poznámka k receptu na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem: Výýýborné! Vážně moc dobré!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kari špagety s houbovosýrovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 11.11.2010
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: balíček špaget 2 lžíce kari olej sůl 1 pórek 10dkg nakrájených hub 10dkg tvrdého sýra 15dkg měkkého sýra 100ml smetany 2dcl mléka 4 snítky oregana sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kari špagety s houbovosýrovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kari špagety s houbovosýrovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kari špagety s houbovosýrovým přelivem
|
|