|
Recept na Karboš-bramboš-zeloš
Recept na Karboš-bramboš-zeloš je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Karboš-bramboš-zeloš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na karbenátky: 200g mletého masa, 3 stroužky česneku, vajíčko, sůl, pepř majoránka, strouhanka, olej na smažení. Na bramboráky: 200g syrových brambor, vajíčko, 3 stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř, 2 lžíce hladké mouky, olej na smažení. Na zelí: 200g pokrájeného kysaného zelí, kmín, cibule, 1 lžíce hladké mouky, sladká smetana 10%, sůl, pepř, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Karboš-bramboš-zeloš
Recept na Karboš-bramboš-zeloš: Maso na karbenátky spojíme s ostatními surovinami, vytvoříme asi 3 kusy karbenátků a osmažíme na oleji. Ze syrových brambor, vajíčka, česneku a ostatních surovin umícháme těsto na bramboráky a osmažíme na oleji. Na oleji usmažíme dorůžova cibuli, přidáme zelí s kmínem a dusíme doměkka. Pak zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku a provaříme.
Poznámka k receptu na Karboš-bramboš-zeloš: Berte tento recept, spíš jako recesi. Nicméně, celé to bláznivé jídlo si včera uvařil na večeři můj syn a já jsem si říkala, že něco tak bláznivého tady ještě nemáme. Vím ale určitě, že to bylo výborné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karboš-bramboš-zeloš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 24.08.2010
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: Na karbenátky: 200g mletého masa, 3 stroužky česneku, vajíčko, sůl, pepř majoránka, strouhanka, olej na smažení. Na bramboráky: 200g syrových brambor, vajíčko, 3 stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř, 2 lžíce hladké mouky, olej na smažení. Na zelí: 200g pokrájeného kysaného zelí, kmín, cibule, 1 lžíce hladké mouky, sladká smetana 10%, sůl, pepř, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karboš-bramboš-zeloš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karboš-bramboš-zeloš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karboš-bramboš-zeloš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|