Recept na Karbanátky LINDSTRÖM
Recept na Karbanátky LINDSTRÖM je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Karbanátky LINDSTRÖM budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mletého HOVĚZÍHO MASA 4 ŽLOUTKY 1 polévková lžíce WORCESTRU 1 CIBULE nakrájená nadrobno 2 polévkové lžíce KAPARŮ nasekaných nadrobno 3 - 4 polévkové lžíce sterilované ČERVENÉ ŘEPY nasekané nadrobno 1 polévková lžíce HLADKOLISTÉ PETRŽELE nasekané nadrobno 1 polévková lžíce TYMIÁNU nasekaného nadrobno smetana ke šlehání k naředění sůl, pepř Olej a máslo na pečení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Karbanátky LINDSTRÖM
Recept na Karbanátky LINDSTRÖM: Maso smícháme se všemi surovinami, podle chuti dosolíme a dopepříme. Pokud je směs příliš tuhá, naředíme smetanou. Tvarujeme karbanátky a opékáme na pánvi na rozehřáté směsi oleje a másla.
Poznámka k receptu na Karbanátky LINDSTRÖM: Biff Lindstöm se podává jako součást slavnostního švédského stolu. Kuchařka Apetit maso
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karbanátky LINDSTRÖM, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 07.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g mletého HOVĚZÍHO MASA 4 ŽLOUTKY 1 polévková lžíce WORCESTRU 1 CIBULE nakrájená nadrobno 2 polévkové lžíce KAPARŮ nasekaných nadrobno 3 - 4 polévkové lžíce sterilované ČERVENÉ ŘEPY nasekané nadrobno 1 polévková lžíce HLADKOLISTÉ PETRŽELE nasekané nadrobno 1 polévková lžíce TYMIÁNU nasekaného nadrobno smetana ke šlehání k naředění sůl, pepř Olej a máslo na pečení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karbanátky lindstrÖm,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karbanátky LINDSTRÖM - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karbanátky LINDSTRÖM
|
|