Recept na KARAMELOVÉ ŘEZY
Recept na KARAMELOVÉ ŘEZY je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě KARAMELOVÉ ŘEZY budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 žloutků 20 dkg moučkového cukru 20 dkg lískových ořechů 6 lžic strouhanky 3/4 balíčku kypřícího prášku 1 vanilkový cukr 1 Salko 1 máslo dortové oplatky 4 bílky čokoláda na vaření ořechy nebo mandle na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na KARAMELOVÉ ŘEZY
Recept na KARAMELOVÉ ŘEZY: Nejlépe den předem uvařit Salko 1 a1/2 hod-v polovině času obrátit. žloutky utřeme s cukrem do hladka. Přidáme ořechy, strouhanku, kypřící prášek a vanilkový cukr. Vše vyšleháme. Nakones vmícháme sníh. Na dno pekáče dáme dortové oplatky. Boky vymažeme a vysypeme moukou. Na oplatky vylijeme hmotu a pečeme při teplotě 180°C asi 20 minut. Necháme vychladnout. Utřeme máslo a předem uvařené a vychladlé Salko. Krém namažeme na vychladlý korpus. Posypeme sekanými ořechy (mandlemi) a cikcak postříkáme čokoládou.
Poznámka k receptu na KARAMELOVÉ ŘEZY: Řezy jsou výborné,jen chci poradit ostatním,aby ušetřili čas-koupila jsem si už karamelové Salko v plechovce,je to novinka.ušetří čas i energii
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu KARAMELOVÉ ŘEZY, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 03.09.2009
- Počet porcí: 20
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 6 žloutků 20 dkg moučkového cukru 20 dkg lískových ořechů 6 lžic strouhanky 3/4 balíčku kypřícího prášku 1 vanilkový cukr 1 Salko 1 máslo dortové oplatky 4 bílky čokoláda na vaření ořechy nebo mandle na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karamelovÉ Řezy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na KARAMELOVÉ ŘEZY - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď KARAMELOVÉ ŘEZY
|
|