RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami, recepty Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami, Kapustová, (kelová), polévka, masovými, knedlíčkami


Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami

Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g kelu (kapusty?), 2 cibule, 4 pl olivového oleja, 1 liter hovädzieho alebo slepačieho vývaru; Knedličky: 250 g hovädzieho + bravčového mäsa, 30 g striedky z čerstvého chleba, 3 pl strúhaného parmezánu, 2 strúčiky cesnaku, 2-3 pl mlieka, 2 pl posekanej petržlenovej vňate, 1 vajce, soľ, čierne korenie.

Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami
Zvětšit obrázek

Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami

Recept na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami:
Cibuľu pokrájame nadrobno a skaramelizujeme v hrnci na oleji. Pridáme kel pokrájaný nahrubo, uvarený 4 minúty vo vriacej vode, scedený a opláchnutý studenou vodou. Zalejeme vývarom, dáme zovrieť a do vriacej polievky zavaríme pripravené mäsové knedlíčky. Mäsové knedličky: Mäso zomelieme a dobre premiešame s chlebovou striedkou namočenou do mlieka a vyžmýkanou. Pridáme parmezán, posekanú čerstvú petržlenovú vňať, vajíčko a prelisovaný cenak. Osolíme, okoreníme, premiešame a zo zmesi urobíme menšie guľôčky, ktoré najprv krátko opečieme na malom množstve oleja (aby dostali farbu) a potom zavaríme do polievky. Necháme prevrieť, aby mäso nebolo surové. Na tanieri môžeme posypať parmezánom alebo petržlenovou vňaťou.

Poznámka k receptu na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami:
Knedličiek môžeme urobiť viac a dať ich zmraziť. Hodia sa aj do iných polievok.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: amalia
  • Datum vložení: 16.01.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 300 g kelu (kapusty?), 2 cibule, 4 pl olivového oleja, 1 liter hovädzieho alebo slepačieho vývaru; Knedličky: 250 g hovädzieho + bravčového mäsa, 30 g striedky z čerstvého chleba, 3 pl strúhaného parmezánu, 2 strúčiky cesnaku, 2-3 pl mlieka, 2 pl posekanej petržlenovej vňate, 1 vajce, soľ, čierne korenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist