RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kapustičkové srdce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kapustičkové srdce, recepty Kapustičkové srdce, Kapustičkové, srdce


Recept na Kapustičkové srdce

Recept na Kapustičkové srdce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Kapustičkové srdce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 vepřové srdce, 1 větší cibule, 3 velké stroužky česneku, 100 g anglické slaniny(může být jiná), tak do 20ti kusů růžičkové kapusty, sádlo, olej, 4 velké lžíce smetany na zjemnění, 1 lžíce petrželky, 1 lžička majoránky, štipec bílého pepře, vývar(může být masox, nebo jen voda), sůl..

Kapustičkové srdce
Zvětšit obrázek

Recept na Kapustičkové srdce

Recept na Kapustičkové srdce:
Srdce si nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, česnek na plátky a kapustičky na čtvrtinky a necháme je zatím stranou. Do hrnce si dáme plátek sádla a přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, na ní orestujeme cibuli, potom přidáme připravené srdíčko, zprudka ho osmažíme, přikryjeme a necháme chvíli dusit ve vlastní šťávě, než se začne připalovat, zalijeme vývarem tak, aby bylo srdíčko ponořené, přidáme pepř, osolíme a dusíme dál. Zatím si orestujeme v pánvi na malém množství oleje nakrájené kapustičky které chvilku přikryjeme, aby se mírně produsily. Když máme srdíčko téměř měkké, přidáme majoránku, česnek, orestované kapustičky, je-li třeba přidáme vývar a dosolíme. Nakonec jen zahustíme smetanou s rozšlehanou moukou-můžeme přidat trochu vody či vývaru, aby se dobře šlehalo, necháme provařit, přidáme nadrobno nasekanou petrželku a máme hotovo.

Poznámka k receptu na Kapustičkové srdce:
V mrazáku srdíčko, na komodě síťka kapustiček, tak co z toho může vzniknout-třeba takové dobré jídlo! Jako přílohu jsem dávala těstoviny Gnocchi, ale dobrá by byla i rýže, brambory....Vyzkoušejte!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapustičkové srdce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 16.01.2012
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 1 vepřové srdce, 1 větší cibule, 3 velké stroužky česneku, 100 g anglické slaniny(může být jiná), tak do 20ti kusů růžičkové kapusty, sádlo, olej, 4 velké lžíce smetany na zjemnění, 1 lžíce petrželky, 1 lžička majoránky, štipec bílého pepře, vývar(může být masox, nebo jen voda), sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapustičkové srdce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapustičkové srdce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapustičkové srdce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist