Recept na Kapr po břeclavsku
Recept na Kapr po břeclavsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Kapr po břeclavsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kapr mléko sůl 15dkg másla 1 citron 1-2 velké stroužky asi 6dkg hladké mouky 1 lžíce mleté papriky špetka drceného kmínu 5 lžic grilovacího koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapr po břeclavsku
Recept na Kapr po břeclavsku: Kapra naporcujeme a na noc naložíme do mléka. Druhý den porce kapra omyjeme, osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet. Mezitím si smícháme mouku, papriku, drcený kmín a grilovací koření a kapříka v tomto obalíme. Na pánvi si rozehřejem 2/3 másla a na něm z obou stran opečeme porce kapra. Pečeme pomalu pod pokličkou. Opečeného kapra vyjmeme a do pánve dáme zbylé máslo, na kterém lehce osmahneme jemně nasekaný česnek. Na talíři porce kapra přeléváme máslem s česnekem. Jako příloha je dobrá bramborová kaše, šťouchané brambory nebo bramborový salát.
Poznámka k receptu na Kapr po břeclavsku: Recept mám z www.recepty.cz.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapr po břeclavsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: bystrouska (Vlaďka)
- Datum vložení: 28.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: kapr mléko sůl 15dkg másla 1 citron 1-2 velké stroužky asi 6dkg hladké mouky 1 lžíce mleté papriky špetka drceného kmínu 5 lžic grilovacího koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapr po břeclavsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapr po břeclavsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapr po břeclavsku
|
|