|
Recept na Kantonské nudle
Recept na Kantonské nudle je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kantonské nudle budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 x slepice 1 x široké nudle 1 x menší hlávka bílého zelí Sojová omáčka, pepř, sůl, bobkový list, veliká cibule, nové koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kantonské nudle
Recept na Kantonské nudle: Nejdříve dáme uvařit slepici .. nejlépe do papiňáku .. spolu s bobkáčem, novým kořením, solí a cibulí. Mezitím nakrájíme zelí na čtverečky asi 1x1 cm. Když je slepička měkká, že jde od kosti, necháme vychladnout a masíčko obereme. Vývar si ponecháme na polévku. Uvaříme nudle. Na pánvičce rozpálíme olej a na kousky nakrájené maso orestujeme. Přidáme zelí a velmi krátce prohodíme s masem .. musí zůstat křupavé, tak jen minutku, aby se prohřálo. Pak dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Můžeme smíchat s nudlema, nebo směsí pokryjeme jednotlivé porce. Lépe je promíchat vše dohromady, chutě se spojí a snadněji se dochucuje.
Poznámka k receptu na Kantonské nudle: už dlouho jsem to nevařila, takže foto nemám k dispozici .. ale určitě vyfotím později.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kantonské nudle, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Liska741 (Jana Michlanová)
- Datum vložení: 20.07.2012
- Počet porcí: asi 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 x slepice 1 x široké nudle 1 x menší hlávka bílého zelí Sojová omáčka, pepř, sůl, bobkový list, veliká cibule, nové koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kantonské nudle,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kantonské nudle - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kantonské nudle
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|