Recept na Kanec " Asiat "
Recept na Kanec " Asiat " je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kanec " Asiat " budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kančí maso, použila jsem ořez z kýty ( cca 500g) Na marinádu: 2PL medu 2PL hoisin omáčky ( nebo ústřicové omáčky) 1PL sójové omáčky 3PL rýžového vína nebo suchého cherry 2KL rýžového octa ( neměla jsem, použila jsem balsamico) 2KL nastrouhaného zázvoru 3 nastrouhané stroužky česneku 1KL drceného chilli ( můžeme použít i čerstvé feferonky) 1KL tandoori masala 1PL škrobu na zahuštění špetka soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kanec " Asiat "
Recept na Kanec " Asiat ": Maso nakrájíme na kousky a naložíme je min. na 2 hodiny do marinády. Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran, trochu osolíme. Přilijeme marinádu, přiklopíme a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme malinko vodou. Nakonec dochutíme podle potřeby a zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody. Prohřejeme.
Poznámka k receptu na Kanec " Asiat ": Marináda je velmi podobná tzv. " čínské barbeque omáčce" Char Siu, ve které se ale maso peče i 3 hodiny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kanec " Asiat ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 28.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: kančí maso, použila jsem ořez z kýty ( cca 500g) Na marinádu: 2PL medu 2PL hoisin omáčky ( nebo ústřicové omáčky) 1PL sójové omáčky 3PL rýžového vína nebo suchého cherry 2KL rýžového octa ( neměla jsem, použila jsem balsamico) 2KL nastrouhaného zázvoru 3 nastrouhané stroužky česneku 1KL drceného chilli ( můžeme použít i čerstvé feferonky) 1KL tandoori masala 1PL škrobu na zahuštění špetka soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kanec " asiat ",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kanec " Asiat " - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kanec " Asiat "
|
|