|
Recept na Kančí žebra s řeznickým salátem
Recept na Kančí žebra s řeznickým salátem je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí žebra s řeznickým salátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Žebra z divočáka,mrkev,celer,sůl,pepř,pivo Svijany 13 černé,máslo,olej,houby rozmixované jako koření..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí žebra s řeznickým salátem
Recept na Kančí žebra s řeznickým salátem: Rozpalíme maslo s olejem,dame žebra a opečeme,potom vložíme do trouby na 220 stupňů,malinoko podlijeme vodou a dusíme .Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem.Přidame mrkev,celer a ještě asi hodku pečeme bez pokličky,ale musíme podlévat a přelevat pivem.Poté zkusime jak je maso měkké a můžeme podavat.
Poznámka k receptu na Kančí žebra s řeznickým salátem: Řeznicky salat:1 kg řepy,1kg cibule,1 kgpapariky červené.Nálev:2 hrnky vody,1 hrnek cukru,1 hrnek octa,1/2 hrnku oleje.Řepu nastrouhame za syrova na hrubo,cibuli na proužky ,papriku na proužky,vše promícham,nalejeme nálev a dusíme 15-20 minut,necháme trochu vychladit a dáme do skleni a sterilujeme 30-40 minut na 80 stupňů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí žebra s řeznickým salátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruza52
- Datum vložení: 31.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Žebra z divočáka,mrkev,celer,sůl,pepř,pivo Svijany 13 černé,máslo,olej,houby rozmixované jako koření.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí žebra s řeznickým salátem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí žebra s řeznickým salátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí žebra s řeznickým salátem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|