Recept na Kančí plec na slanině
Recept na Kančí plec na slanině je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí plec na slanině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg kančí plece 30 dkg slaniny 2 cibule 1 hlavička česneku drcený kmín sůl vývar nebo voda na podlití.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí plec na slanině
Recept na Kančí plec na slanině: Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a přidáme do pekáče k masu. Přilijeme trochu vývaru nebo vody a dáme péct do trouby. Podáváme s vídeňským a bramborovým knedlíkem a zelím.
Poznámka k receptu na Kančí plec na slanině: Uvařeno v pomalém hrnci 6hod. na LOW
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí plec na slanině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lenka-m (Lenka Marešová)
- Datum vložení: 02.09.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg kančí plece 30 dkg slaniny 2 cibule 1 hlavička česneku drcený kmín sůl vývar nebo voda na podlití
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí plec na slanině,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí plec na slanině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí plec na slanině
|
|