|
Recept na Kanadské zelí
Recept na Kanadské zelí je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Kanadské zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 hlávky červenej kapusty ( červené zelí ), 5 paprík, 3 feferonky. 5 cibúľ Nálev : 4 dl vody, 6 dl octu, 1 lyžica DEKO ( alebo iný nakladač ), 1 lyžička nového korenia, 2 dl oleja, 1 ¾ hrnčeka kryštálového cukru ( 1 hrnček = 2 dl ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kanadské zelí
Recept na Kanadské zelí: Kapustu, papriku, cibuľu a feferonky narežeme na rezance. Všetky ingrediencie na nálev dáme do veľkého hrnca a privedieme k varu. Do vriaceho nálevu dáme zeleninu a za občasného premiešania varíme 15 minút. Horúcu kapustu spolu s nálevom dáme do fliaš, uzavrieme a zabalíme do deky, kde ich necháme do úplného vychladnutia ( suchý dunst ).
Poznámka k receptu na Kanadské zelí: Včera jsem zelí udělala, už teď je moc dobrý, kór až se rozleží
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kanadské zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 12.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 2 hlávky červenej kapusty ( červené zelí ), 5 paprík, 3 feferonky. 5 cibúľ Nálev : 4 dl vody, 6 dl octu, 1 lyžica DEKO ( alebo iný nakladač ), 1 lyžička nového korenia, 2 dl oleja, 1 ¾ hrnčeka kryštálového cukru ( 1 hrnček = 2 dl )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kanadské zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kanadské zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kanadské zelí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|