|
Recept na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie
Recept na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kachní srdíčka, kousek cibule, celý pepř olej (nejlépe arašídový) zelenina: mrkev, červená paprika, cuketa, jarní cibulka, feferonek (chilli paprika), cibule, steril. bambusové výhonky, čínské zelí, zázvor, jidášovo ucho, na dochucení: sojová omáčka, ústřicová omáčka, sůl, pepř, podle chuti možno přidat sladkou chilli omáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie
Recept na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie: Kachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na polévku), nakrájíme na kousky. Jidášovo ucho přelijeme horkou vodou a necháme "nabobtnat", propláchneme, vykrájíme tvrdé kousky a nakrájíme jej na proužky. To samé uděláme se zeleninou, připravíme jí nejlépe na stejné kousky. Otevřeme plechovku s bambus. výhonky, vodu slijeme. Nyní nastává rychlá akce, všechny suroviny necháme jen lehce změknout, pokrm se skládá ze zeleniny, která je ještě trochu křupavá, ne rozvařená. V pánvičce (nejlépe WOK) si rozpálíme olej, do kterého dáme zázvor, feferonek, promícháme, za okamžik vložíme česnek (na plátky), nakrájené jidášovo ucho, opět po minutce, přidáme mrkev .... cibuli a jarní cibulku, mícháme, po chvilce červenou papriku, cuketu. Zastříkneme sojovou omáčkou, ústřicovou omáčkou. Poté přidáme srdíčka, mírně osolíme (dle chuti). Nakonec přidáme bambusové výhonky a čínské zelí, promícháme, jen co se zelí "sesedne" a je hotovo. Pokrm není potřeba podlévat, zelenina si pustí sama šťávu. Podáváme s rýží nebo nudlemi (nejlépe Made in China) Tip: můj syn si do této směsi kápne ještě trošku Maggi ;-)
Poznámka k receptu na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie: Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iljusa
- Datum vložení: 22.01.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: kachní srdíčka, kousek cibule, celý pepř olej (nejlépe arašídový) zelenina: mrkev, červená paprika, cuketa, jarní cibulka, feferonek (chilli paprika), cibule, steril. bambusové výhonky, čínské zelí, zázvor, jidášovo ucho, na dochucení: sojová omáčka, ústřicová omáčka, sůl, pepř, podle chuti možno přidat sladkou chilli omáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem asie,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|