|
Recept na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím
Recept na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 Kachní stehna sůl, pepř 2 jablka 1 sklenice kysaného zelí kmín voda 2 cibule olej cukr krystal 1 lžíce hrubé mouky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím
Recept na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím: Kachní stehna nasolíme a opepříme, dáme do pekáče, přidáme nakrájená jablka, podlijeme vodou a pečeme na 200 stupňů do měkka. Zelí dáme vařit do vody, okmínujeme a vaříme asi 20 min, pak poprášíme lžící hrubé mouky a ještě chvilku povaříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a dáme do kastrůlku s olejem, rozpálíme a přisypeme lžíci krystalového cukru. Smažíme do zhnědnutí. Cibuli přidáme k zelí a zamícháme. Podáváme s knedlíkama.
Poznámka k receptu na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím: super,jak kačenka,tak komentáře...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Veroly
- Datum vložení: 31.08.2010
- Počet porcí: 4ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 Kachní stehna sůl, pepř 2 jablka 1 sklenice kysaného zelí kmín voda 2 cibule olej cukr krystal 1 lžíce hrubé mouky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|