|
Recept na Jemný vařený losos
Recept na Jemný vařený losos je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Jemný vařený losos budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Filet lososa bez kůže karotka petržel celer citron nové koření sůl bílé víno.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemný vařený losos
Recept na Jemný vařený losos: Nejprve si připravíme "nálev", ve kterém budeme lososa vařit. Do kastrůlku nalijeme vodu půl napůl s bílým vínem, osolíme, vhodíme pár kuliček nového koření, přidáme na plátky nakrájený citron, na kolečka či malé hranolky nakrájenou karotku, petržel a celer a přivedeme k varu. Vaříme, až je zelenina al dente. Poté vložíme lososa a povaříme asi pět, sedm minut. Můžeme servírovat. Varianta je rozmixovat část vývaru se zeleninou, vmíchat kousek másla a vzniklou omáčkou lososa přelít.
Poznámka k receptu na Jemný vařený losos: Takto připravený losos je velmi chutný, jemný a šťavnatý - nikdy se vám nestane, že by se vysušil.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemný vařený losos, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lovie
- Datum vložení: 29.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Filet lososa bez kůže karotka petržel celer citron nové koření sůl bílé víno
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemný vařený losos,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemný vařený losos - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemný vařený losos
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|