|
Recept na Jemné kuřecí rizoto
Recept na Jemné kuřecí rizoto je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Jemné kuřecí rizoto budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 ml ryže, 400 ml doma vareného kuracieho vývaru, 300 - 400 g pečeného alebo vareného kuracieho mäsa, 1-2 varené mrkvy varenej v kuracom vývare, 1 koreň petržlenu varený v kuracom vývare, na jemno sekaná petržlenová vňať, čerstvo mleté čierne korenie, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemné kuřecí rizoto
Recept na Jemné kuřecí rizoto: Na oleji orestujeme ryžu, aby sa obalilo každé zrnko ryže. Zalejeme horúcim kuracím vývarom, prikryjeme pokrievkou, stiahneme plameň, dusíme 20 minút a vypneme oheň. Do ryže dáme natrhané kuracie mäso, mrkvu a petržlen pokrájané na kolieska. Okoreníme, posypeme na jemno pokrájanou petržlenovou vňaťou, načechráme vidličkou, rozdelíme na taniere a podávame s kyslou uhorkou. Nesolíme, lebo vývar je dosť slaný. Nekoreníme ničím iným, nepridávame žiadne dalšie ingrediencie, nesypeme nijakým strúhaným syrom, ale nechávame vyniknúť jemnej chuti kuracieho mäsa.
Poznámka k receptu na Jemné kuřecí rizoto: Zdroj: vlastná kreácia. Našla som tu viac receptov na rizoto, ale ani jeden takýto.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné kuřecí rizoto, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 30.12.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 200 ml ryže, 400 ml doma vareného kuracieho vývaru, 300 - 400 g pečeného alebo vareného kuracieho mäsa, 1-2 varené mrkvy varenej v kuracom vývare, 1 koreň petržlenu varený v kuracom vývare, na jemno sekaná petržlenová vňať, čerstvo mleté čierne korenie, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné kuřecí rizoto,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné kuřecí rizoto - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné kuřecí rizoto
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|