|
Recept na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE
Recept na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5kg mletého masa(nejlépe vepřové),sáček drcené soje , nebo sáček sóji,kterou si rozdrtíme na prach,3 vejce,česnek, sůl, pepř, majoránka, a na zahuštění strouhanka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE
Recept na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE: Sóju (podrcenou)si dáme do mísy, přidáme lžičku vegety nebo podobného koření, a zalejeme horkou vodou asi tak 0,5 cm nad sóju a necháme odležet cca 1h, pokud je potřebe tak malinko vody přidáme(musí nám vzniknout řidší kašička.poté smícháme maso, soju i s vodou a koření a zahustíme strouhankou do takové konzistence, aby nám šli vytvarovat karboše. Na jemně vymazaný plech naskládáme karboše a dáme péct do trouby.Mírně podle potřeby podléváme vodou
Poznámka k receptu na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE: také jsem dříve nahrazovala část masa sójovou drtí, moc nám chutnaly a nikdo to nepoznal
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Reneels (Renata)
- Datum vložení: 28.03.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 0,5kg mletého masa(nejlépe vepřové),sáček drcené soje , nebo sáček sóji,kterou si rozdrtíme na prach,3 vejce,česnek, sůl, pepř, majoránka, a na zahuštění strouhanka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemnÉ karboŠe od renuŠe,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď JEMNÉ KARBOŠE OD RENUŠE
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|