|
Recept na Jemné buřtové karbanátky
Recept na Jemné buřtové karbanátky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Jemné buřtové karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g tučnějšího mletého vepřového masa nejlépe bůčku,4 buřty,2dl mléka,4 lžíce strouhanky,1 vejce,1 lžíce škrobové moučky,mletý pepř,sůl,hladká mouka,vejce a strouhanka na obalení olej na smažení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemné buřtové karbanátky
Recept na Jemné buřtové karbanátky: Strouhanku rozmícháme s mlékem a škrobovou moučkou,přidáme mleté maso sůl pepř,vše řádně promícháme a uložíme nejméně na dvě hodiny v chladu.Pak vmícháme oloupané a na kostičky nakrájené buřty.A ze směsi vytvoříme malé karbanátky.Obalíme je postupně v mouce rozšlehaných vejcích a ve strouhance,a usmažíme dozlatova ve větší vrstvě oleje,na pánvi nebo ve fritéze.Dětem budou karbanátky chutnat nejvíce s bramborovou kaší a ovocným kompotem.Dospělým je můžeme podávat s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem,nejlépe okurkovým se sladkokyselou zálivkou jako od maminky.
Poznámka k receptu na Jemné buřtové karbanátky: Lze přidat i majoránku a česnek pro ty co si jako já neumějí bez těchto koření karbanátky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné buřtové karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: M.Medkova (Miloslava Medková)
- Datum vložení: 09.02.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 400g tučnějšího mletého vepřového masa nejlépe bůčku,4 buřty,2dl mléka,4 lžíce strouhanky,1 vejce,1 lžíce škrobové moučky,mletý pepř,sůl,hladká mouka,vejce a strouhanka na obalení olej na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné buřtové karbanátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné buřtové karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné buřtové karbanátky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|