Recept na Jelení steak
Recept na Jelení steak je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jelení steak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
jelení roštěná ( cca 400g) drcený jalovec a pepř sůl olej Na omáčku pro dvě osoby: 2PL zeleného naloženého pepře hrst lišek 100ml bílého vína smetana na vaření, cca 150ml kousek másla sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jelení steak
Recept na Jelení steak: Maso nakrájíme na plátky, cca 2cm vysoké, potřeme je lehce olejem a posypeme drceným jalovce a pepřem. Necháme hodinu odležet při pokojové teplotě. Vhodnou pánev rozpálíme na vysokou teplotu a steaky na ní zprudka opečeme z obou stran. Každou stranu cca 2 minuty. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme kousek másla a ne něm orestujeme lišky, nemusíme dlouho, tak 5 minut. Přidáme zelený pepř, víno, necháme trochu odpařit a nakonec vlijeme smetanu. Prohřejeme a dochutíme. Maso osolíme až nyní, naservírujeme a podáváme s omáčkou.
Poznámka k receptu na Jelení steak: Nebudu se opakovatprostě super
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jelení steak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 20.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: jelení roštěná ( cca 400g) drcený jalovec a pepř sůl olej Na omáčku pro dvě osoby: 2PL zeleného naloženého pepře hrst lišek 100ml bílého vína smetana na vaření, cca 150ml kousek másla sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jelení steak,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jelení steak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jelení steak
|
|