|
Recept na Jelení guláš s povidly a skořicí
Recept na Jelení guláš s povidly a skořicí je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jelení guláš s povidly a skořicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400-500g jeleního masa na guláš, 1 velká cibule, 1 lžíce červené papriky, 4 kuličky jalovce, 1 lžíce gulášového koření, 1 kostka masoxu, drcený kmín, 1 lžíce povidel, 1/4 lžičky mleté skořice, 1/2 lžičky pálivé papriky, 3 stroužky česneku, 2 lžíce rajského protlaku, 2 bobkové listy, olej, 1/2 lžíce hladké mouky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jelení guláš s povidly a skořicí
Recept na Jelení guláš s povidly a skořicí: Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova. Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody. Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa. Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a provaříme. Příloha, knedlík, popřípadě chleba.
Poznámka k receptu na Jelení guláš s povidly a skořicí: Recept jsem našla va webu Vareni.cz a je oceněn jako nejlepší guláš. Můžu potvrdit :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jelení guláš s povidly a skořicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 11.02.2014
- Počet porcí: 2-3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 400-500g jeleního masa na guláš, 1 velká cibule, 1 lžíce červené papriky, 4 kuličky jalovce, 1 lžíce gulášového koření, 1 kostka masoxu, drcený kmín, 1 lžíce povidel, 1/4 lžičky mleté skořice, 1/2 lžičky pálivé papriky, 3 stroužky česneku, 2 lžíce rajského protlaku, 2 bobkové listy, olej, 1/2 lžíce hladké mouky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jelení guláš s povidly a skořicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jelení guláš s povidly a skořicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jelení guláš s povidly a skořicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|