|
Recept na Jehněčí žlázy
Recept na Jehněčí žlázy je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Jehněčí žlázy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 jahňacie žľazy, 1 cibuľa, olej, ½ papriky, 1 paradajka, 2 lyžice sterilizovaných šampiňónov, 1 lyžica paradajkového pretlaku, biele mleté korenie, soľ, mlieko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí žlázy
Recept na Jehněčí žlázy: Žľazy umyjeme, narežeme na plátky, vložíme do misky a zalejeme mliekom. Dáme na 12 hodín do chladu. Potom plátky vyberieme a prepláchneme vodou. Na oleji speníme narezanú cibuľu, vložíme plátky žliaz, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme 10 minút. Potom vložíme na rezance narezanú papriku, na kocky nakrájanú paradajku, šampiňóny a pretlak, podľa potreby podlejeme horúcou vodou a podusíme ešte 10 minút. Podávame s ryžou.
Poznámka k receptu na Jehněčí žlázy: Recept se mi líbí+5Je fakt,že u nás používám pouze býčí,jehněčí snad opravdu jen z domácího chovuŠpagetko toho vašeho řezníka ti normálně závidím
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí žlázy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 01.02.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 4 jahňacie žľazy, 1 cibuľa, olej, ½ papriky, 1 paradajka, 2 lyžice sterilizovaných šampiňónov, 1 lyžica paradajkového pretlaku, biele mleté korenie, soľ, mlieko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí žlázy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí žlázy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí žlázy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|