|
Recept na Jehněčí krkovička na koření
Recept na Jehněčí krkovička na koření je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí krkovička na koření budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 celý jahňací krk, 2 cibule, hrsť hrozienok, 5 lyžíc medu Marináda : 4 lyžice oleja, 1 lyžica škorice, 1 lyžica podrvených klinčekov ( hřebíčky ), 1 lyžica drveného čierneho korenia, 1 lyžica prelisovaného cesnaku, ¼ lyžice muškátového kvetu, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí krkovička na koření
Recept na Jehněčí krkovička na koření: Z prísad na marinádu vymiešame pastu a dôkladne ňou potrieme celé mäso. Dáme do pekáča, zakryjeme a uložíme do chladu na noc. Na druhý deň vyberieme a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200°C. Po 15 min pečenia stiahneme teplotu na 180°C, rozložíme okolo mäsa na osminky narezanú cibuľu, podlejeme horúcou vodou a zakryté pečieme domäkka. Med zohrejeme a potrieme ním mäso, posypeme hrozienkami a už odkryté zapečieme asi 15min. Ak treba, podlievame horúcou vodou. Mäso vyberieme, výpek zlejeme do menšieho kastrólika, prilejeme šálku horúcej vody a na miernom ohni zredukujeme na polovicu. Mäso podávame preliate omáčkou. K tomu ryža alebo dlhé rezance.
Poznámka k receptu na Jehněčí krkovička na koření: Bezesporu skvělý recept. Já jsem se dnes ráno dívala v Albertu na cenu jehněčího a přešla mne chuť. Sem tam se mi zadaří sehnat jehněčí i jinak, pak bych určitě ráda vyzkoušela
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí krkovička na koření, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 07.02.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 celý jahňací krk, 2 cibule, hrsť hrozienok, 5 lyžíc medu Marináda : 4 lyžice oleja, 1 lyžica škorice, 1 lyžica podrvených klinčekov ( hřebíčky ), 1 lyžica drveného čierneho korenia, 1 lyžica prelisovaného cesnaku, ¼ lyžice muškátového kvetu, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí krkovička na koření,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí krkovička na koření - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí krkovička na koření
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|