Recept na Jehněčí hřbet podle mně
Recept na Jehněčí hřbet podle mně je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí hřbet podle mně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky jehněčího hřbetu - cca 700 g 50 g slaniny 4 mrkve 1 petržel 1/4 bulvy celeru 4 stroužky česneku lžíce sekané petrželové nati 1/2 litru těžkého červeného vína olej sůl pepř hladká mouka na obalování.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí hřbet podle mně
Recept na Jehněčí hřbet podle mně: Plátky masa omyjeme, osušíme, posolíme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme. Maso pak vyndáme a na výpeku popustíme slaninu, zpěníme na půkroužky nakrájené cibule a rozmačkaný česnek. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkrv, petržel a na kostičky nakrájený celer a vše orestujeme. Pak vrátíme zpět maso a podlejeme vínem a dusíme pod poklicí do měkka. Kontrolujeme a podle potřeby doléváme další víno. Nakonec přidáme petrželovou nať a dochutíme podle potřeby solí a pepřem.
Poznámka k receptu na Jehněčí hřbet podle mně: http://clupmi.blog.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí hřbet podle mně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 09.02.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 4 plátky jehněčího hřbetu - cca 700 g 50 g slaniny 4 mrkve 1 petržel 1/4 bulvy celeru 4 stroužky česneku lžíce sekané petrželové nati 1/2 litru těžkého červeného vína olej sůl pepř hladká mouka na obalování
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí hřbet podle mně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí hřbet podle mně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí hřbet podle mně
|
|