|
Recept na Jednoduchá čína
Recept na Jednoduchá čína je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Jednoduchá čína budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1x balení čínských nebo japonských nudlí (jakékoliv, je to dobré se všemi druhy) Zelenina dle chuti (já dávám papriku, cherry rajčátka, cibuli) 500g vepřového masa Koření na čínu, indické kari, sůl, máslo Přidávám ještě bambusové výhonky - dodají tomu tu správnou chuť, dají se koupit sterilizované v plechovce Možno přidat i sušené houby, já dávám japonské shitake Toto jídlo je jednoduché v tom, že nemá dané přesné suroviny. Můžete do něho dát skoro cokoliv a stále bude velmi chutné..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jednoduchá čína
Recept na Jednoduchá čína: Maso nakrájíme na nudličky. Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky, kombinuju velké a malé kousky. Rozehřejeme pánev, smažíme tentokrát na másle (olej mi v tomto případě nevyhovuje). Vložíme zeleninu a orestujeme ji. Přidáme maso a lehce mícháme, osolíme celou směs a posypeme kořením. Vložíme bambusové výhonky a houby. Poté, co začne maso dostávat tu správnou barvu, necháme "dojít" na nejnižším stupni na sporáku. Mezitím do hrnce nalijeme vodu a uvaříme nudle dle návodu. Poté co jsou uvařeny, slijeme z nich vodu a vložíme je do pánve k masu (nudle se ochutí šťávou vytvořenou při smažení). Vše dokonale promícháme a popřípadě ještě dochutíme. Můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Jednoduchá čína: Může se vám zdát divné použití koření na čínu a kari zároveň. Jelikož mám rád oboje, vyzkoušel jsem experiment. Dopadlo to nad očekávání. Je dobré použít v poměru čína: kari 2:1
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchá čína, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kubacz (Jakub Troch)
- Datum vložení: 28.06.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1x balení čínských nebo japonských nudlí (jakékoliv, je to dobré se všemi druhy) Zelenina dle chuti (já dávám papriku, cherry rajčátka, cibuli) 500g vepřového masa Koření na čínu, indické kari, sůl, máslo Přidávám ještě bambusové výhonky - dodají tomu tu správnou chuť, dají se koupit sterilizované v plechovce Možno přidat i sušené houby, já dávám japonské shitake Toto jídlo je jednoduché v tom, že nemá dané přesné suroviny. Můžete do něho dát skoro cokoliv a stále bude velmi chutné.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchá čína,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchá čína - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchá čína
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|