|
Recept na Játrový hermelín
Recept na Játrový hermelín je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játrový hermelín budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kus jakéhokoliv druhu Hermelínu, podle chuti,(já měla se zeleným pepřem), 150g drůbežích jater, 50g tvrdého sýra, 1 vajíčko, provelsánské koření cca 2 špetky, pepř, mořská sůl-kdo nemá, může být obyčejná, několik kapek kečupu a tekutého čili koření, 2 kolečka šunky, nebo šunkového salámu, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játrový hermelín
Recept na Játrový hermelín: Hermelín si překrojíme a vydlabeme. Vydlabanou část si ponecháme bokem. Do každé půlky Hermelínu vložíme kolečko šunky a pokapeme podle chuti kečupem a čili kořením. Drůbeží játra si nakrájíme na menší kousky a zprudka orestujeme na lžičce oleje, osolíme, opepříme, ochutíme provelsánským kořením. Poté přidáme vydlabanou část Hermelínu a necháme ji roztéct v játrech a přidáme jedno vajíčko. Promícháme a vejce necháme mírně srazit. Touto směsí plníme půlky Hermelínů, postrouháme tvrdým sýrem a dáme do předehřáté trouby zapéct na cca 15 min. na 220 stupňů. Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Játrový hermelín: Jakákoliv podobnost s tímto receptem je čistě náhodná. Funguji jako Luděk Sobota ve filmu "Jen ho nechte, ať se bojí" :-), když jsem hodně naštvaná, vymýšlím recepty! :-) tento mne napadl ve 3 ráno! :-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrový hermelín, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 07.06.2011
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 kus jakéhokoliv druhu Hermelínu, podle chuti,(já měla se zeleným pepřem), 150g drůbežích jater, 50g tvrdého sýra, 1 vajíčko, provelsánské koření cca 2 špetky, pepř, mořská sůl-kdo nemá, může být obyčejná, několik kapek kečupu a tekutého čili koření, 2 kolečka šunky, nebo šunkového salámu, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrový hermelín,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrový hermelín - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrový hermelín
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|