Recept na Játrové karbanátky
Recept na Játrové karbanátky je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játrové karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g zemiakob 250 g bravčovej pečene 2 vajcia 2 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie 2 lyžičky majoránu strúhanka podľa potreby olej na vyprážanie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játrové karbanátky
Recept na Játrové karbanátky: Zemiaky ošúpeme a najemno nastrúhame do misky. Pečeň očistíme, zomelieme a spolu vajcami a prelisovaným cesnakom pridáme k zemiakom. Zmes osolíme a okoreníme. Pridáme majorán a všetko dobre premiešame. Ak je hmota riedka, zahustíme strúhankou. Z pečeňovej hmoty vytvarujeme navlhčenými rukami malé placky a na rozohriatom tuku ich z oboch strán opečieme. Fašírky podávame so zeleninou.
Poznámka k receptu na Játrové karbanátky: přidala jsem foto+4
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrové karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mary007 (Mária Halajová)
- Datum vložení: 10.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g zemiakob 250 g bravčovej pečene 2 vajcia 2 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie 2 lyžičky majoránu strúhanka podľa potreby olej na vyprážanie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrové karbanátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrové karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrové karbanátky
|
|