|
Recept na Játra po skotsku
Recept na Játra po skotsku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játra po skotsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg vepřových jater nakrájených na tenké plátky, 4 plátky slaniny, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rumu, (nebo jiného ostrého alkoholu), sladká paprika, tabasco, sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játra po skotsku
Recept na Játra po skotsku: Rozpálíme větší pánev a na ni osmahneme slaninu dokřupava. Hotovou slaninu vyndáme, osušíme papírovým ubrouskem a ponecháme v teple. Na zbylém tuku osmažíme játra, která jsme obalili v mouce, sladké paprice a pepři. Játra několikrát otočíme. Když jsou skoro hotová, osolíme podle chuti, přilijeme alkohol a krátce podusíme. Játra vyndáme, pokapeme tabascem a podáváme ozdobené plátky slaniny. Podáváme s brambory.
Poznámka k receptu na Játra po skotsku: mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo.dávam bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra po skotsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 18.04.2008
- Počet porcí: 11 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1/2 kg vepřových jater nakrájených na tenké plátky, 4 plátky slaniny, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rumu, (nebo jiného ostrého alkoholu), sladká paprika, tabasco, sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra po skotsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra po skotsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra po skotsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|