RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou, recepty Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou, Jarní, moučník, rebarborou, jahodami, barevnou, žela


Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g polohrubé mouky 3 vejce 4 PL oleje 400 ml mléka 1 vanilkový cukr 4 PL cukru krupice 1 prášek do pečiva 1 PL rumu nebo rumové tresti 3 stonky oloupané rebarbory + 100 g jahod + žmolenka : cukr, hrubá mouka, máslo + želatina jahoda /podle návodu, ale bez cukru/ + rozmixované 2 kiwi + čirá želatina / podle návodu, ale bez cukru /.

Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Zvětšit obrázek

Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

Recept na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou:
Všechny uvedené suroviny na koláč smícháme dohromady a dobře promícháme na vláčné těsto, které nalijeme na plech s pečícím papírem. Posypeme oloupanou a pokrájenou rebarborou a pokrájenými jahodami a slabě zasypeme žmolenkou. Dáme péci do předem vyhřáté trouby na cca 25 minut na 170 stupňů. Zkusíme raději špejlí, zda je koláč propečen. Koláč necháme chladnout na mřížce a mezitím si připravíme dva druhy želatiny. Jednu jahodovou a druhou si připravíme s rozmixovaných kiwi s vodou a želatinou /nebo jinou želatinou/. Ještě vlažné barevné želatiny nalijeme způsobem "cik cak" - na vychladlý koláč s ovocem. Necháme v chladu. Můžeme zdobit šlehačkou apod.

Poznámka k receptu na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou:
Dá se udělat ale i klasická želatina na koláč a bez žmolenky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 10.06.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: 300 g polohrubé mouky 3 vejce 4 PL oleje 400 ml mléka 1 vanilkový cukr 4 PL cukru krupice 1 prášek do pečiva 1 PL rumu nebo rumové tresti 3 stonky oloupané rebarbory + 100 g jahod + žmolenka : cukr, hrubá mouka, máslo + želatina jahoda /podle návodu, ale bez cukru/ + rozmixované 2 kiwi + čirá želatina / podle návodu, ale bez cukru /
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist