|
Recept na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Recept na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 az 4 cibule 3 lzice oleje 6 zampionu 800 - 1000 gramu veprove plece, nebo vepr. kotlet 4 zelene papriky 8 cherry rajcatek 1 steril. bulharska zelenina - Ljutenica 200 ml vyvaru sul pepr 3 - 4 strouzky cesneku skrobova moucka nbeo mouka na zahusteni 3 jarni cibulky mleta sladka cervena paprika.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Recept na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica: 1/Nakrajime si cibuli na kosticky, cesnek na platky a v hlubokem hrnci zpenime vse na oleji a promichame tak, aby se cesnek neprichytil. 2/Mezitim si ocistime a nakrajime maso na kousky, nebo na platky a pridame k cibuli, vse orestujeme, opeceme, pridame cervenou sypkou papriku a promichame. Pak prilijeme vyvar a pridame bulharskou zeleninu "Ljutenica" a dusime pod poklickou asi tak 25 minut do polomekka.. 3/Pak si ocistime papriky, zampiony a vse nakrajime je na kousky a pridame ke ke vznikle smesi z masa a zeleninya opeprime, osolime a dusime dalsich cca 15 minut. Na konci vse zahustime skrobovou mouckou aneb hladkou moukou a nakonec vlozime nakrajena cherry rajcatka a kratce je prohrejeme v omacce. Ozdobime pak jarni cibulkou. Jako prilohu jsem pouzila Gnocchi con patate.
Poznámka k receptu na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica: Pouzila jsem na tuto smes i zbyle kureci palicky, co jsem mela doma jeste v mrazaku. Je to velmi chutne a i hezky barevne a je toho velmi mnoho, da se i kombinovat s ryzi nebo s testovinami nebo s knedlikem, aneb i s brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 02.06.2011
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 3 az 4 cibule 3 lzice oleje 6 zampionu 800 - 1000 gramu veprove plece, nebo vepr. kotlet 4 zelene papriky 8 cherry rajcatek 1 steril. bulharska zelenina - Ljutenica 200 ml vyvaru sul pepr 3 - 4 strouzky cesneku skrobova moucka nbeo mouka na zahusteni 3 jarni cibulky mleta sladka cervena paprika
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - ljutenica,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|