RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu, recepty Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu, Japonský, bramborový, sal


Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 Bravcove kare muka hladka 2 ks vajce 1 hrncek struhanka Panko sol,mleté čierne korenie Japonsky zemiakovy salad: 6 ks zemiaky 1 ks cibuľa 1 ks mrkva 1 ks uhorka grecka ( libanonska -japonska ) 2 lyzice Mirin ryzove vino sol,mleté čierne korenie 5 lyzice majoneza japonska Kewpie 2 ks vajce natvrdo Tomkatsu omacka: 5 p/lyzic Kecup 2 lyzice vorcesterska omacka 2 lyzice sojová omáčka 2 lyzica horcica 1 lyzica ryzove vino 1 lyzica ryzovy ocot 1/2 lyzicky cesnak sušený v prasku klincek struhany trosku olej na vysmážanie podla potreby.

Japonský bramborový salát a  Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu
Zvětšit obrázek

Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Recept na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu:
1-Katsu Japonske rezne podobne ako nase naklepeme osolime pokorenime , dame do muky a vajicka.Jediny rozdiel su Japonske priezle Panko ktore su specialne mlete s najprv upecenych ususenych bielych chlebov bez koriek aby boli extra chrumkave.( treba ich viac povtlacat do masa) Vysmazime do zlatista ( v Japonsku ich casto hadzu do fritezy) Tradicne sa podava s ryzou a omackou Tomkatsu, a na jemno nakrajanou kapustou Ja mam rad rezen so zemiakovym salatom tak sme aj pridal tento Japonsky salat ako sa jedava v bento boxoch. 2-Japonsky zemiakovy salat: Dame varit zemiaky v supke ( nechame ich ale dlhsie ) tradicne japonske su skor roztlacene take hrubsie pyre. Hlavny rozdiel medzi nasim je ze nema prvky kyslosti ako nakladane oharky a pouziva cerstve oharky rozkrojene po dlzke s vybratymi jadierkami.Nakrajame ich na tenke polmesiaciky.Cibulu nakrajame na tenko a obarime v horucej posolenej vode s lyzicou ryzoveho octu.Tak isto nakrajame na jullien mrkvu a rychlo prevarime. Pridame na tvrdo uvarene vajicko na drobno nakrajane. Posolime okorenime pridame Mirin podla chuti. Dalsi rozdiel je Japonska majoneza Kewpie, ktora je velmi jemna a ma chut skor slahacky. Pridame majonezu podla chuti v ( Japonsku davaju vela) 3-Serviruje sa s omackou Tomkatsu ktora sa da kupit v Azijskych obchodoch. Mi sme zmiesali suroviny v keramickej miske a suseny cesnak v prasku sme nahradili surovym strucikom.Pridavaju aj trosku cukru ale mi sme to nahradili sladkou sojovou omackou Kecap Manis. Rezen je nakrajany na pasiky aby sa dal jest palickami.

Poznámka k receptu na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu:
Pred par dnami bola pridana jedna komplikovanejsia verzia pridavam recept na jednoduchu verziu ( ako v Tokyu). Tieto rizky su na prekvapenie velmi popularne na druhej strane zemegule od 19 storocia a kupite ich v kazdej tzv. Western style restauracii ale aj tradicnej. Volaju sa Katsu ( vacsinou bravcove ale aj kuracie) jedia sa tradicne ryzou ale v Tokyu som ich jedol s Japonskym zemiakovym salatom ( naozaj treba Japonsku majonezu je ina )a so struhanou kapustou( tu surovu davaju ku vsetkemu ) a omackou Tomkatsu.( pridavam recept ako ju lahko vyrobit doma). Treba sa opytat lebo dost casto namiesto Tomkatsu omacky vam tam navalaju japonsku kari omacku.( nic proti nej len to clovek necaka). A potom to vyzera tak inac.... http://www.onmyplate.org/the_chicken_katsu_curry_f...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 26.03.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 6 Bravcove kare muka hladka 2 ks vajce 1 hrncek struhanka Panko sol,mleté čierne korenie Japonsky zemiakovy salad: 6 ks zemiaky 1 ks cibuľa 1 ks mrkva 1 ks uhorka grecka ( libanonska -japonska ) 2 lyzice Mirin ryzove vino sol,mleté čierne korenie 5 lyzice majoneza japonska Kewpie 2 ks vajce natvrdo Tomkatsu omacka: 5 p/lyzic Kecup 2 lyzice vorcesterska omacka 2 lyzice sojová omáčka 2 lyzica horcica 1 lyzica ryzove vino 1 lyzica ryzovy ocot 1/2 lyzicky cesnak sušený v prasku klincek struhany trosku olej na vysmážanie podla potreby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na japonský bramborový salát a katso řízek s domácí omáčkou tomkatsu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist