|
Recept na Jahodovo-tvarohové řezy
Recept na Jahodovo-tvarohové řezy je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Jahodovo-tvarohové řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
těsto : 5 vajec, 1 hrnek cukru, 1 hrnek hladké mouky, 1 prdopeč, 2 PL oleje, 2 PL vody, 2 PL kakaa náplň : 1 tvaroh v alobalu, 1 smetana ke šlehání, 10 dkg mletého cukru, 1 želatinový ztužovač dále : 2 jahodové kompoty, 1 cukrárenské želé Dr. Oetker na 0,5 vody ( silné a červené ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jahodovo-tvarohové řezy
Recept na Jahodovo-tvarohové řezy: Na těsto všechny suroviny smícháme dohromady, dobře promícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem,upečeme při 180 C asi 20 minut. Upečené necháme vychladnout. Připravíme si krém a to tak, že smetanu vyšleháme s tvarohem a cukrem do hladkého krému ( ještě jsem ředila mlékem asi 1 dl ) a smícháme s želatinovým ztužovačem, který jsme si připravili podle návodu na obalu. Krém nalijeme na studený korpus a dáme na 2 hodiny do lednice ztuhnout. Mezitím si připravíme ze šťávy z kompotu a z cukrárenského želé želatinu, kterou necháme asi 15 minut chladnout. Jahody z kompotu nakrájíme na kousky, ty poklademe na ztuhlý krém a celé to zalijeme připravenou želatinou. Dáme na 24 hodin uležet.
Poznámka k receptu na Jahodovo-tvarohové řezy: jdu to vyzkoušet..........
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jahodovo-tvarohové řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majka (Petra Brůžková)
- Datum vložení: 29.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: těsto : 5 vajec, 1 hrnek cukru, 1 hrnek hladké mouky, 1 prdopeč, 2 PL oleje, 2 PL vody, 2 PL kakaa náplň : 1 tvaroh v alobalu, 1 smetana ke šlehání, 10 dkg mletého cukru, 1 želatinový ztužovač dále : 2 jahodové kompoty, 1 cukrárenské želé Dr. Oetker na 0,5 vody ( silné a červené )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jahodovo-tvarohové řezy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jahodovo-tvarohové řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jahodovo-tvarohové řezy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|