Recept na Italský štrůdl
Recept na Italský štrůdl je zařazen v kategorii moučníky - ostatní.
K přípravě Italský štrůdl budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g polohrubé mouky 300 g práškový cukr kypřící prášek na náplň: 3 tvarohy + balíček rozinek + kysaná smetana + cukr krystal na vrchní směs: 4 vejce + 4 dcl mléka + 80g rozpuštěného másla + vanilka (vanilkový cukr).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italský štrůdl
Recept na Italský štrůdl: Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu. První polovinu směsi vysypeme na plech. Smícháme tvaroh, rozinky a cukr, vysypeme na první polovinu mouky a zalijeme kysanou smetanou. Vysypeme druhou část směsi. Vejce rozmícháme s vanilkou, rozehřátým máslem a mlékem a pomalu nalijeme na směs. Pečeme při 170°C asi 35 minut.
Poznámka k receptu na Italský štrůdl: Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italský štrůdl, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lidka58
- Datum vložení: 21.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
- Suroviny: 300 g polohrubé mouky 300 g práškový cukr kypřící prášek na náplň: 3 tvarohy + balíček rozinek + kysaná smetana + cukr krystal na vrchní směs: 4 vejce + 4 dcl mléka + 80g rozpuštěného másla + vanilka (vanilkový cukr)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italský štrůdl,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italský štrůdl - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italský štrůdl
|
|