|
Recept na Italská rajčatová polévka
Recept na Italská rajčatová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Italská rajčatová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 lžíce oleje, 4 cibule, 2 stroučky česneku, 1 kg rajčat, 1 l vývaru, sůl, pepř a cukr, 8 lístků bazalky, snítka tymiánu, 1 dl smetany, 5 dkg vařené rýže, hrstka strouhaného tvrdého sýra.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italská rajčatová polévka
Recept na Italská rajčatová polévka: Na oleji osmahneme posekanou cibuli a česnek, přidáme nakrájená rajčata (mohou být oloupané), lze použít i konzerva a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut, přidáme sůl, mletý pepř a cukr. Protlačíme přes síto, přidáme snítku tymiánu, smetanu a rýži, povaříme a nakonec přidáme drobně nasekanou bazalku. Můžeme doplnit kostičkami bílé veky a na talíři zasypat strouhaným sýrem.
Poznámka k receptu na Italská rajčatová polévka: Bohužel italská kuchyně je výborná a zaplať pánbůh nepoužívá kečup,eidam,obyčejný olej a tučnou smetanu,ta je v italské kuchyni minimálně.Polévka může být výborna,ale ne italská.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italská rajčatová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 13.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 4 lžíce oleje, 4 cibule, 2 stroučky česneku, 1 kg rajčat, 1 l vývaru, sůl, pepř a cukr, 8 lístků bazalky, snítka tymiánu, 1 dl smetany, 5 dkg vařené rýže, hrstka strouhaného tvrdého sýra
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italská rajčatová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italská rajčatová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italská rajčatová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|