|
Recept na Indianci
Recept na Indianci je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Indianci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Buflery: 2 vejce, 25 g cukru krupice, 40 g hladke mouky Snehovy krem: 3 bilky, 200 g cukru krupice, trocha vody, 2 vrchovate lzicky marmelady ( davam jahodou at je to cervene, ale jinak muze byt jakakoliv).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Indianci
Recept na Indianci: Buflery: Bilky oddelime od zloutku. 1/3 cukru vyslehame se zloutky do peny a zbytek cukru postupne pridavame do bilku, ktere potrebujeme vyslehat v pevny snih. Pote mouku jemne smichame se zloutkovou hmotou a postupne pridavame i tuhy snih. Musime pracovat opatrne, aby testo neridlo. Pote pomoci cukrarskeho pytle strikame na plech, vylozeny pecicim papirem, male buflerky a peceme cca pri 160 stupnich, tak 15-20 minut. Ja stale tvrdim, zalezi na troube a jak jste zvykli. Krem: Opet si oddelame 2/3 cukru a dame do hrnce. Cukr v hrnci prelijeme cca 1 dcl vody ( aby se cukr ponoril) a dame varit. Timto nam vznikne cukrovy rozvar, ktery potrebujeme na zpevneni bilku. Uvareny rozvar pozname tak, ze do nej ponorime ocko ( napr. z dratku) a foukneme, jak do bublifuku. Musi se nam vytvori bublinka. Mezi tim si bokem vyslehame bilky se zbytkem cukru a pokud je rozvar hotov, pomalounku jej prilevame do bilku, ktere stale slehame do tuheho kremu, tak aby se dal strikat do tvaru, ktery potrebujeme. Marmeladu pridame az mame v kremu nality cely rozvar a poradne doslehame. Nejlepe vse poznate, kdy strcite prst do kremu a po vytazeni se vam vytvori stojici spicka na prstu. Tak je krem hotov. Opet pomoci sacku nastrikate krem na buflery a nechate vychladit. Po vychlazeni polijete cokoladou.
Poznámka k receptu na Indianci: Tohle je recept na cca 20 ks ( strednich).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Indianci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Platinka (Barbora Nedvedova)
- Datum vložení: 15.02.2010
- Počet porcí: 20 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: Buflery: 2 vejce, 25 g cukru krupice, 40 g hladke mouky Snehovy krem: 3 bilky, 200 g cukru krupice, trocha vody, 2 vrchovate lzicky marmelady ( davam jahodou at je to cervene, ale jinak muze byt jakakoliv)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na indianci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Indianci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Indianci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|