|
Recept na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách
Recept na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí svíčkovou cca 650-700 gr- já měla od špičky 1 velké kuřecí prso nebo krůtí 1 balení mražených fazolek 3 plátky sýra 8 plátků slaniny či salámu 1 velká cibule hrst mandlí loupaných 2 dcl červeného vína- ne krabicové atd ! nějaké opravdu dobré- Rulandské červené voda trochu sušeného česneku a grilovacího koření hotová marináda od Vitany- cibule a červené víno 1,5 kg nových brambor.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách
Recept na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách: Hovězí odblaníme, rozřízneme na roládu, poklademe kuřecími plátky, osolíme, přidáme salám či slaninu, sýr a fazolky, posypeme grilovacím kořením a česnekem, aby fazolky dostaly chuť. Zamotáme a zajistíme potrav. nití. Naložíme do marinády a červeného vína nejlépe přes noc. Do pekáčku dáme oloupanou a na půlkolečka pokrájenou cibulku, brambory, mandle, zbytek fazolek a roládu, kterou jsme si opekli naprudko na pánvi ze všech stran, aby se zatáhla. Podlejeme cca 1 dcl vody a zbylou marinádou s vínem a pečeme přiklopené cca 1 hodinu na 180 °C - horkovzduch.
Poznámka k receptu na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách: Hovězí rolády máme raději než vepřové a tato vypadá hodně jedle +8.bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
- Datum vložení: 31.05.2011
- Počet porcí: 6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí svíčkovou cca 650-700 gr- já měla od špičky 1 velké kuřecí prso nebo krůtí 1 balení mražených fazolek 3 plátky sýra 8 plátků slaniny či salámu 1 velká cibule hrst mandlí loupaných 2 dcl červeného vína- ne krabicové atd ! nějaké opravdu dobré- Rulandské červené voda trochu sušeného česneku a grilovacího koření hotová marináda od Vitany- cibule a červené víno 1,5 kg nových brambor
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|