|
Recept na Hovězí roláda plněná po Italsku
Recept na Hovězí roláda plněná po Italsku je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí roláda plněná po Italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 kg hovězího pupku 8 klobásek Salsiccia pikantní hořčice, cibule sůl, pepř, vývar.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí roláda plněná po Italsku
Recept na Hovězí roláda plněná po Italsku: Plát hovězího pupku očistíme, což znamená, že vlastně odblaníme. Osolíme a opepříme. Takto připravený plát hovězího pupku poklademe klobáskami Salsiccia (střívka zbavených). Smotáme do tvaru úhledné rolády. Pevně zatáhneme a převážeme režnou nití. Roládu po celém jejím povrchu potřeme pikantní hořčicí a bohatě opepříme. Takto připravené a zabalené maso zprudka opečeme v pánvi na oleji, aby se nám hezky zatáhlo. Orestované maso přendáme do litinového hrnce. Na stejné pánvi a výpeku po mase orestujeme nahrubo nakrájenou cibulí, a přidáme k masu do hrnce. Roládu podlijeme vývarem. Pod pokličkou „táhneme“ v troubě při střední teplotě minimálně 3 hodiny. Každou hodinu zkontrolujeme a je-li potřeba, dolijeme již jen vodou do počáteční hladiny vývaru a opět „táhneme“ pod pokličkou. Maso zbavíme režné niti, a nakrájíme na silnější plátky. Velmi silný výpek zlehka zahustíme troškou hl. mouky smíchanou s máslem a 10 minut provaříme. Výbornou přílohou je jasmínová rýže.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí roláda plněná po Italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 16.07.2013
- Počet porcí: 6 - 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1,5 kg hovězího pupku 8 klobásek Salsiccia pikantní hořčice, cibule sůl, pepř, vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí roláda plněná po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí roláda plněná po Italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí roláda plněná po Italsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|