RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí pupek s čabajkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí pupek s čabajkou, recepty Hovězí pupek s čabajkou, Hovězí, pupek, čabajkou


Recept na Hovězí pupek s čabajkou

Recept na Hovězí pupek s čabajkou je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí pupek s čabajkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg hovězího pupku 1 nožka Čabajské klobásy ((originál je jen jeden-Hungary) lžíce hrubozrnné hořčice, 15 dkg Lopenické slaniny 3 větší cibule, sůl, pepř, 3 bobkové listy, nové koření, 3 lžíce silného vývaru Demi-glace hl. mouka, režná nit.

Hovězí pupek s čabajkou
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí pupek s čabajkou

Recept na Hovězí pupek s čabajkou:
Plát hovězího pupku pokud je potřeba, tak dobře odblaníme a potřeme hrubozrnnou hořčicí, přeložíme a necháme v chladu asi hodinu odležet. Po odležení na potřenou stranu položíme nožku Čabajské klobásy a pevně smotáme. Smotané maso pevně převážeme režnou nití a na povrchu vydatně opepříme a osolíme. Nakrájíme si na kostičky Lopenickou slaninu, kterou v hrnci necháme zlehka vyškvařit a opečeme ve výpeku maso ze všech stran, aby se hezky zatáhlo. Maso vyjmeme a dáme si ho bokem. Do hrnce přidáme na měsíčky nakrájené cibule a opečeme do zlatohněda. Maso poté vrátíme do hrnce k cibulovému základu a do ¾ masa podlijeme masovým vývarem a přidáme 3 lžíce vývaru Demi-glace. Pod pokličkou „táhneme“ při minimálním varu cca 3 hodiny dokud není maso krásně měkké. Hotové a krásně měkké po odstranění nitě krájíme na silnější plátky. Vývar propasírujeme a dohustíme dle potřeby lžicí hladké mouky, dobře rozmícháme a necháme 10 minut provařit. Výbornou přílohou jsou opečené plátky z nových brambor.

Poznámka k receptu na Hovězí pupek s čabajkou:
Dělala jsem podobně kuřecí prso a vím,že je to báječný požerReceptík i foto jsou mňamina+14

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pupek s čabajkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 07.10.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1kg hovězího pupku 1 nožka Čabajské klobásy ((originál je jen jeden-Hungary) lžíce hrubozrnné hořčice, 15 dkg Lopenické slaniny 3 větší cibule, sůl, pepř, 3 bobkové listy, nové koření, 3 lžíce silného vývaru Demi-glace hl. mouka, režná nit
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pupek s čabajkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pupek s čabajkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pupek s čabajkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist