|
Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kg hovadzie spikove kosti 1 kg hovadzi chvost 2 cibuľa 5 cm zazvor 1 cesnak cely 2 skorica cela palicky 3 aníz hviezdicky 1 lyzicka koriandrove semienka 2 lyzice rybacia omáčka 1lyzicka cukor obloha: ryzove ploche slize hovadzie mäso biftek koriander vnat bazalka (najlepsie vietnamska jarna cibulka fazulove klicky mungo (Giá ) limetka alebo citron.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai: 1-Vsade je vela receptov na tuto fantasticky Vietnamsku polievku ale vacsina zabuda ze tajomstvo tejto polievky je v jej zakladnej surovine hovadzom vyvare. Takze ziaden solamyl, ani sojova omacka ci mrkva alebo judasove ucho. Klasika pomaly a dlho varene suroviny na nizkom plameni a najlepsia az po... 20 hodinach.Tym dostaneme tu spravnu konzistenciu a chut. 2-Do silno vriacej vody dame varit kosti a nakrajany chvost. Zbierame kal - penu .Po desiatich minutach znizime plamen a pridame silno oprazene" ocernene" prisady ktore su nakrajane na hrubo: cibula , cesnak , zazvor ,anyz cely , skorica palicky, koriander semienka,Vyvar mozeme robit dvoma sposobmi ako neochuteny ( bez soli a rybacej omacky na vseobecne pouzitie alebo ochutit pre Phu s rybacou omackou a cukrom. Varime na nizkom plameni do nekonecna .....zcedime. odlozime do ladnicky .Zoberieme masny vrch a pouzijeme len cisty vyvar. Mozeme aj dat zmrazit na kocky a pouzit samostatne. 3-Phu Polievka: Kvalitne surove hovadzie maso stejk nakrajame alebo si dame nakrajat na krajaci na velmi jemne platky ( da sa to najlepsie zmrazene).Prichystame si vedla misky. Ryzove slize dame varit , horucu cast slizov ( porciu dame na dno misky. Na slize poukladame cast nakrajanych byliniek , jarnu cibulku a koriander. Na to poukladame surove na jemno nakrajane platky stejkoveho hovadzieho. 4-Vriacim vyvarom zaleje maso, a servirujeme.( tym sa na jemno nakrajane masko uvari). Pre kazdeho nachystame dalsie cerstve ingrediencie ako fazulove klicky, bylinky , bazalku a aj matu a ochutiny ako cerstve chili na drobno nakrajane, rybaciu omacku, limetku alebo citron a dakde pridavaju este hoisin omacku vsetko podla individualnej chute.
Poznámka k receptu na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai: Hovězí polévka skoro lepší ako od babičky ? aj moja babicka keby zila by to potvrdila lebo mala zdravy sedliacky rozum a by videla ze tato kombinacia klasickeho vyvaru a cerstvych zdravych byliniek je nielen dobra ale aj zdrava.Len vtedy oni tie suroviny nemali .Takze Vietnamska klasika viac ako polievka narodne jedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 10.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 kg hovadzie spikove kosti 1 kg hovadzi chvost 2 cibuľa 5 cm zazvor 1 cesnak cely 2 skorica cela palicky 3 aníz hviezdicky 1 lyzicka koriandrove semienka 2 lyzice rybacia omáčka 1lyzicka cukor obloha: ryzove ploche slize hovadzie mäso biftek koriander vnat bazalka (najlepsie vietnamska jarna cibulka fazulove klicky mungo (Giá ) limetka alebo citron
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- phở tai,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|