|
Recept na Hovězí polévka - falešná želví
Recept na Hovězí polévka - falešná želví je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Hovězí polévka - falešná želví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 velká cibule oloupaná a najemno nakrájená, 1 lžíce másla, 2 lžíce olivového oleje, 1 kg volské oháňky, 1 stroužek česneku rozmačkat, 3 jarní cibulky, 1/4 lžičky tymiánu, 1 bobkový list, 1 lžíce mouky hladké, 3 hrnky horké vody, 3 hrnky kuřecího vývaru, 4 spařená a oloupaná rajčata nebo 1 plechovka sterilovaných loupaných krájených, sůl, pepř, kůru z 1/2 citronu s tenkou slupkou. Do hotové polévky 2-3 vejce natvrdo, sekaná čerstvá petrželka, do každého talíře 1 lžička sherry..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí polévka - falešná želví
Recept na Hovězí polévka - falešná želví: Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku. Zasmahneme, rozředíme vodou a vývarem, přidáme pokrájené jarní cibulky a rajčata a sloupnutou kůru z citronu (bez bílé části). Vaříme doměkka, maso vyjmeme a obereme zpět do polévky. Do každého talíře dáme část nasekaných vajec, petrželku a sherry a zalijeme horkou polévkou. Podáváme s pečivem.
Poznámka k receptu na Hovězí polévka - falešná želví: I v beletrii se najdou chutné recepty :) Zdroj: Patrick Taylor - Doktore, teď to chce klid Další moje recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí polévka - falešná želví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 14.11.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 velká cibule oloupaná a najemno nakrájená, 1 lžíce másla, 2 lžíce olivového oleje, 1 kg volské oháňky, 1 stroužek česneku rozmačkat, 3 jarní cibulky, 1/4 lžičky tymiánu, 1 bobkový list, 1 lžíce mouky hladké, 3 hrnky horké vody, 3 hrnky kuřecího vývaru, 4 spařená a oloupaná rajčata nebo 1 plechovka sterilovaných loupaných krájených, sůl, pepř, kůru z 1/2 citronu s tenkou slupkou. Do hotové polévky 2-3 vejce natvrdo, sekaná čerstvá petrželka, do každého talíře 1 lžička sherry.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí polévka - falešná želví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí polévka - falešná želví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí polévka - falešná želví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|