|
Recept na Hovězí po čínsku s červeným zelím
Recept na Hovězí po čínsku s červeným zelím je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí po čínsku s červeným zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g libového hovězího masa (přední, zadní, roštěná), 2 PL olivového oleje, 4 stroužky česneku, 100g červeného hlávkového zelí, 1 červená paprika, 1 jarní cibulka, 50 g pórku, 3 PL sojové omáčky marináda: 3 PL olivového oleje, 1 PL citronové šťávy, 1 ČL kari, 1 ČL koření gyros, 1/2 ČL papriky (dle chuti i pálivé), špetka čili, pepře.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí po čínsku s červeným zelím
Recept na Hovězí po čínsku s červeným zelím: Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření, citronovou šťávu a ol. olej. Necháme v chladu marinovat min. přes noc, ale klidně 2 dny. Všechnu zeleninu nakrájíme na proužky, kolečka, plátky - jak kdo má rád. Na ol.oleji orestujeme naložené maso. Přidáme česnek na plátky a pak postupně přidáváme a vždy zarestujeme zeleninu v pořadí od nejtvrdší k nejměkčí (zelí, paprika, cibulka, pórek). Nakonec zastříkneme sojovkou a ihned podáváme (s nudlemi, rýží nebo s hranolkama). Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Hovězí po čínsku s červeným zelím: Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí po čínsku s červeným zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 29.08.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 300g libového hovězího masa (přední, zadní, roštěná), 2 PL olivového oleje, 4 stroužky česneku, 100g červeného hlávkového zelí, 1 červená paprika, 1 jarní cibulka, 50 g pórku, 3 PL sojové omáčky marináda: 3 PL olivového oleje, 1 PL citronové šťávy, 1 ČL kari, 1 ČL koření gyros, 1/2 ČL papriky (dle chuti i pálivé), špetka čili, pepře
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí po čínsku s červeným zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí po čínsku s červeným zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí po čínsku s červeným zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|