Recept na Hovězí plátky se zelím a žampióny
Recept na Hovězí plátky se zelím a žampióny je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky se zelím a žampióny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 plátky hovězího masa 3 lžíce slunečnicového oleje 1 cibule 2 hrsti nakrájeného pekingského zelí 2 hrsti nakrájených žampiónů sůl pepř hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky se zelím a žampióny
Recept na Hovězí plátky se zelím a žampióny: Na oleji usmažíme do růžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Poté přidáme zelí a žampióny a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Podáváme s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky se zelím a žampióny: Kombinace zelí+žampiony se mi líbí+6No a ta šťávička,mňam
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky se zelím a žampióny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 25.03.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 3 plátky hovězího masa 3 lžíce slunečnicového oleje 1 cibule 2 hrsti nakrájeného pekingského zelí 2 hrsti nakrájených žampiónů sůl pepř hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky se zelím a žampióny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky se zelím a žampióny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky se zelím a žampióny
|
|