Recept na Hovězí plátky na česneku
Recept na Hovězí plátky na česneku je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky na česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky zadního hovězího 4 stroužky česneku (i více) sůl, pepř hořčice vývar (z Masoxu) 2 velké cibule mouka na zahuštění.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky na česneku
Recept na Hovězí plátky na česneku: Plátky masa si naklepeme, osolíme a opepříme. Každý z jedné strany potřeme prolisovaným česnekem a silně hořčicí. Potom na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky a když je lehce zlatavá (ne tmavá jako u guláše), přidáme plátky masa a osmahneme po obou stranách. Podlijeme vodou nebo vývarem z masoxu a dusíme pod pokličkou zhruba 1 hodinu. Když jsou plátky masa měkké (zkusíme vidličkou), vyndáme je a vývar zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Povaříme a maso vrátíme zpátky do omáčky. Podáváme s knedlíkem, ale hodí se také brambor nebo rýže.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky na česneku: Kdo má rád česnek, nemusí na něm šetřit při potírání plátků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky na česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pajaja (Pavlína Kostková)
- Datum vložení: 05.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 plátky zadního hovězího 4 stroužky česneku (i více) sůl, pepř hořčice vývar (z Masoxu) 2 velké cibule mouka na zahuštění
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky na česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky na česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky na česneku
|
|